Мотоклуб "Планински братя" – гр. Берковица и Община Берковица канят всички любители на моторите и рок музиката от 12 до 14 юли 2024 г. на "Мото рок фест Берковица 2024 г."

Място е парк "Св. Георги Победоносец" - гр. Берковица (Пашината), непосредствено до басейна.

За поредна година събитието ще събере фенове на рок музиката от различни краища на страната и чужбина, привлечени от богатата програма на фестивала, отличната организация и природните дадености на града под Ком.

За доброто ви настроение сме подготвили интересна програма със стънт шоу на пл. "Йордан Радичков“, томбола с награди, интересни и забавни игри и още много изненади. Спазвайки традицията от предходните години, на сцената ще забиват любими рок банди в две последователни вечери.

Програма:

На 12.07.2024г.(Петък) – АКЦЕНТ И SWEET POISON

На 13.07.2024г.(Събота) – TSUNAMI ROCK BAND И Б.Т.Р.

На 14.07.2024 г.(Неделя) | Благодарим Ви, че бяхте с нас. Лек път и до нови срещи!

Организаторите канят всички запалени фенове на Мото рок фест Берковица 2024 г., да се насладят на удивителната красота на града, да се срещнат с приятели и да споделят страстта си към мотоциклетите и хубавата музика.

Основен съорганизатор на Мото рок фест Берковица 2024 г. е Община Берковица, която оказва финансова подкрепа и съдействие в подготовката и организацията на събитието.