Млад мъж от столичния квартал "Овча купел" твърди, че е бил пребит, след като паркирал колата си пред блока, в който живее, видя "Фокус" в социалните мрежи.

Пострадалият Иван Тумбев обяснява в своя публикация в социалната мрежа "Instagram", че вече над година получава бележки на колата си с текст: "Не паркирай тук" или "Паркирането забранено". Заварвал автомобила си и със счупени чистачки.

В сряда вечер, след като младият мъж паркирал колата си, дошъл негов съсед и го попитал докога ще паркира там. "Човекът се облегна на вратата на автомобила ми, каза, че не мога да паркирам там. Отговорих му, че това са общи части, а не частни паркоместа. Той каза да си разкарам колата", обяснява Тумбев.

След словестна разправа, тя прераства в физическа. "Той посегна с юмрук и ме удари. Изкара ме от колата и започна да ме бие. Аз се защитавах, когато той ме свали на земята. Аз го хванах и той падна с мен, а аз извиках за помощ. След минута налагане от негова страна дойдоха съседи и той спря.", добавя Иван Тумбев. 

Иван твърди, че не паркирал пред гараж и не е пречил на другите автомобили.

След инцидента подал жалба в полицията и си издал медицинско свидетелство за нанесените травми.