Пострадалият от катастрофата на бул. "Христо Ботев" публикува във Facebook своя разказ за инцидента, научи "Фокус"

Припомняме ви, че 18-годишен младеж се заби с колата си в стълб на тролейбусната мрежа на булевард"Христо Ботев". По неофициални данни колата е нямала спирачен път, затова се предполага, че му е прилошало.

Катастрофиралият публикува снимка от болничното легло и обясни, че вината за инцидента не е негова и не иска да се пишат "глупости" по негов адрес.

Публикуваме разказа му, споделен в голяма Facebook група:

"Така понеже вие не сте хора, като гледам, нямате си личен живот, че само ръсите излишни глупости, аз карах колата, спусках се и изведнъж мульо с черен Мерцедес ми реже пътя два пъти без да се огледа, с мръсна газ излезе от завоя, бях близо до него и нямаше какво да направя, не можах да спра и се забих в стълба, понеже видях, че в колата са бая хора и да не пострадат и сега аз съм със счупена капачка и натъртени ребра, несъобразена скорост - друг път, отвлякъл съм си вниманието - друг път. Не знам човекът къде е отишъл, избягал ли е, остана ли, не знам. А това, че пия и пуша - нито пия, нито пуша, тестовете го доказаха това. Докато сте такъв народ, няма да се оправи тая държава, знаете само да ръсите и обсъждате хората, ами, ако това е вашето дете или ваш близък и някой да говори така за него нито знаете какво е станало, нито нищо, ама е лесно да се ръсят глупости, замислете се малко, айде, хейтете колкото искате сега".

Повечето потребители в групата му пожелават бързо възстановяване, но има и такива които се усъмниха във версията му за инцидента: "Май само аз си представям ситуацията! Излиза от завоя и два пъти ти реже пътя?!? Има пресечка само в дясно, завои там няма....ти се удряш в стълба.... Който пак е отдясно... опитал си се да го избегнеш.... Като отидеш към него ли?!? Опитай пак с обяснението, че на мен ми прилича все едно си се опитал него да блъснеш..."

Трети дават съвети за изясняване на ситуацията: "Бързо възстановяване. Изискайте записите на камерите от Хоби Кар и Жирафа и ако трябва и от други места в близост и ще се установи, кой е Мерцедса и полицията да реши този казус..."