Благотворителната инициатива "Нощ на Ангелите“, ще се поведе за пети пореден път тази година и разраства мащаба си, за да докаже, че за доброто няма граници!

Освен традицията на 17-ти септември, денят на Вярата, Надеждата и Любовта, голяма част от заведенията и редица търговски обекти да даряват процент от оборота си за каузата, за втора поредна година организаторите подготвят мащабен фестивал на 14-ти и 15-ти септември на Гребната База в Пловдив.

Със събраните средства ще бъдат подкрепени каузите на 3 дечица – Денис, Мира и Антъни, както и двама млади родители – Деян и Калин. След успеха на предходните четири издания на събитието, благодарение на активната позиция и големите сърца на хиляди хора, екипът на фондацията положи още повече усилия, за да осигурим заедно подкрепа за повече хора, които се нуждаят от животоспасяваща медицинска намеса.

В резултат на тези усилия, тази година мащабът на благотворителния фестивал е грандиозен и в него се включват едни от най- обичаните родни звезди. На сцената на "Нощ на ангелите“ ще се качат Димитър Рачков, Любо Киров, Миро, Роби, Dj Dian Solo & Deep Zone Project, Биг Бенд Пловдив, талантите от Art Voice Center, група Disco Fever, Академичния народен хор, талантливите деца от ДФВ "Омайниче“ и балет "ЕРА“.

Програмата на фестивала ще се проведе в два предни дни – събота и неделя на 14 –ти и 15-ти септември, от 09:30 до 23:00 часа. , в зоната на и около Младежкия център на Гребната база.

Освен концерт спектакъл и в двете вечери с любимите ни български артисти, от "Нощ на ангелите“ са подготвили целодневна програма с игри и активности подходящи за всички възрасти - детски работилници, детски салон за красота, детска занималня на открито, куклен театър, рисуване на лица, и още много изненади.

Забавленията се допълват със спортни благотворителни турнири по футбол, баскетбол, тенис на корт, плажен волейбол, демонстрации по канго джъмпс, Таекуон-До, открити тренировки по пилатес, зумба, табата, CrossFit, Circl Mobility и Strong Nation .

Ще се проведе и традиционния за събитието благотворителен базар с щандове на различни артисти и компании, които ще дарят голям проценти от продажбите за каузите.

Припомняме, че фестивалът е ИЗЦЯЛО с благотворителна цел, достъпът до него е свободен и няма входна такса или билети. Средствата ще се генерират от всички хора, които посетят събитието и се включат в някоя от инициативите, турнирите, работилниците или откритите тренировки. "Нощ на Ангелите“ ще има щанд с много тематични артикули, цветя за първия учебен ден, както и благотворителен бар за храни и напитки, приходите от които ще отидат на 100% за каузите, които фондацията ще подкрепя тази година. В допълнение по време на събитията ще има поставени кутии, в които също ще имате възможност да подкрепите каузите чрез директно дарение, а всички участници в базара, ще дарят голяма част от оборота си.

След провеждането на благотворителния фестивал, ще продължим с добрините като запазим традицията ни за участие на заведенията и различни бизнеси и ще отбележим денят на Вярата, Надеждата и Любовта – 17-ти септември.

Припомняме, че вече пет години над 100 заведения от Пловдив и региона, подкрепят инициативата "Нощ на ангелите“, като даряват част от оборота си от този ден за каузите на фондацията. Побързайте да проверите дали любимите ви ресторанти участват и да запазите места!

Включете се в благотворителните събития на Нощ на ангелите, за да докажем за пети пореден път, че Заедно сме по-силни, а като правим добро, вдъхваме надежда и помагаме на хората, които се нуждаят от животоспасяващо лечение.

Това събитие се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и Младежки Център – Пловдив, със съдействието на повече от 60 фирми и организации от региона и работата на над 100 доброволци.

Напомняме, че дейността на фондация "Нощ на Ангелите“ е изцяло безвъзмездна благодарение на всички доброволци, участващи в нея, както и многобройните дарители и партньори, които подпомагат организацията. 100 % от даренията са за каузите, които фондацията подкрепя.