Кюстендилският отбор "Перспектива" спечели турнира по мини футбол "Купата на кмета", предаде "Фокус“. Тимът от града под "Хисарлъка“ се пребори със силната конкуренция и за втора поредна година майсторите на топката вдигнаха купата за първото място.

Футболистите имат и още много други отличия от национални и международни турнири. Второто място завоюваха "Юнгите“, а почетното трето отиде при "Потенциалните“. В надпреварата за "Купата на кмета“ премериха сили 9 отбора.

Индивидуални награди получиха Емил Влахов за "най-добър вратар“, Деан Миланов за "най-добър играч" и Денислав Костов за "голмайстор".

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов връчи наградите на победителите и им пожела успех.  Кметът изрази надежда, че следващата година отборите отново ще участват в турнира.

Мачовете се проведоха на изкуствения терен в Езикова гимназия "Д-р Петър Берон“, а малки и големи футболни запалянковци бяха на терена, за да подкрепят любимите си отбори.  Турнирът беше организиран от Община Кюстендил и Българска асоциация по мини футбол.