Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" регистрира своята кандидатска листа за народни представители в РИК - Смолян. Водач на листата е Михал Камбарев, народен представител в 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание, съобщиха от коалицията.

Представителите на коалицията подадоха документите си за регистрация днес, обединени около общата визия за бъдещето на региона и страната. Камбарев заяви:

"Ние сме готови да предложим конкретни и ефективни мерки, които да осигурят по-добър стандарт на живот за всички българи. Това включва подкрепа за младите хора, младите семейства и децата, както и осигуряване на достъпно и качествено здравеопазване и образование, които ще спомогнат за развитието на бизнеса. Искаме младите да останат в България и Родопите, да се развиват и да създават семейства в една справедлива, просперираща и свободна от корупция и зависимости държава."

По отношение на Смолян и региона от Коалицията поемат ангажимент за подобряване на инфраструктурата, развитието на туризма и подкрепа за местния бизнес, като важни стъпки за осигуряване на устойчиво развитие на областта.

Списъкът с кандидати на коалицията включва утвърдени имена от различни професионални сфери, като в него се съчетават както познати лица от предходните избори, така и нови авторитетни фигури.

Водач на листата е Михал Камбарев, Зарко Маринов, Сабахатин Гьокче, Цветомира Вакева, Антоанета Узунова, Даниел Делибашев, Славка Чакърова, Мартин Божанов.

Коалицията "Продължаваме Промяната - Демократична България" отново залага на хора, доказали се сред обществото с висок морал, работа в полза на хората и активна гражданска позиция в интерес на родопчани.