Отменят утрешния спектакъл "На живо" на Александра Сърчаджиева. Дългоочаквания спектакъл с участието на Александра Сърчаджиева трябваше да гостува в Благоевград на 26.10. от 19ч. в зала "П. Яворов".

Новата дата за спектакъла е 24.11.2023г., като часът и мястото остават същите. Билетите ще важат без презаверяване. Ако все още нямате такъв, продажбата ще продължи да тече в Ивентим.бг, както и на касата на самата зала.

Ето и малко повече за предстоящия спектакъла:

Чувственият спектакъл, който всички наричат пречистващ за кратко се превърна в бестселър и съвсем заслужено спечели награда "АСКЕР".

Един живот събрал в себе си всички житейски уроци ще премине пред вас като на лента, една вълнуваща изповед на Александра Сърчаджиева, която всички смятат, че познават, ще отвори сърцето ви.

Биографичната пиеса разказва за най-трудните и най-хубавите мигове в живота на актрисата и ще разкрие несподелени досега моменти, които са изненадали дори и близките й.

Ще ви покаже, че животът е чудо, че въпреки всичко и всички никога не знаеш какво ви очаква зад "ъгъла" и място за отчаяние няма!...

Ежедневно красивата Алекс се бори за правото си на любов, преодолява мъката от личните си загуби и води битки, за да бъде щастлива и да отгледа дъщеря си с честност. И всичко това под безпощадните светлини на прожекторите.

 

БИЛЕТИ в залата и в Ивентим тел. за информация 0896 82 80 88