Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов директорът на ОДМВР-Видин старши комисар Петър Коцин е отличен с най-високата професионална награда – "Почетен знак на МВР - І степен“, съобщи областната дирекция.

Отличието е за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения.

За постигнати високи резултати в служебната дейност с "Почетен знак на МВР - ІII степен“ вътрешният министър е наградил главен инспектор Малин Ницов – началник на сектор "Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР – Видин.

66 служители от ОДМВР-Видин и 15 огнеборци от РДПБЗН-Видин са наградени по случай професионалния празник. Отличията – "Обявяване на благодарност“, "Писмена похвала“ и "Индивидуална парична награда“, ще бъдат връчени на 8 юли в 11 часа на тържествено събрание в присъствието на състава и представители на институции. По утвърдена дългогодишна традиция сред гостите на тържеството ще бъдат и ръководни служители от Полицейския инспекторат на окръг Долж, Румъния.

Поздравление от старши комисар Петър Коцин – директор на ОДМВР-Видин:

Уважаеми колеги,

В навечерието на професионалния празник на служителите на МВР и 145-ата годишнина от създаването на вътрешното ведомство, отправям към всички Вас пожелания за здраве, енергия, кураж, резултатен труд и семейно благополучие.

Поели отговорността за спокойствието и сигурността на българските граждани, като своя професионална и житейска мисия, нека и занапред да работим последователно и всеотдайно. С чест и достойнство, изправени ежедневно пред множество предизвикателства, да множим професионалните успехи и да се гордеем с тях.



5-ти юли е повод да се поздравим. Честит празник, колеги!