"Открий театъра" е лятната кампания на Народен театър "Иван Вазов“ по случай 120-годишнината от основаването му. В рамките на почивните за театъра летни месеци – юли и август, на различни локации в София ще бъдат поставени QR кодове, които отвеждат до онлайн анкета. Попълнилите анкетата ще участват в томбола, благодарение на която в началото на сезон 2024/2025 ще бъдат изтеглени 120 победители, които ще получат безплатен билет за спектакъл по избор, както и възможността да закупят втори билет с 10 лв. отстъпка.

Правила на кампанията:



- Кампанията се провежда от 15 юли до 31 август, вкл.

- За участие в кампанията следва да бъде сканиран QR код и да бъде попълнена анкетата, до която отвежда той

- При невалидно попълнена анкета, участието в томболата се анулира

- В кампанията могат да участват лица над 16-годишна възраст, попълнили анкетата, до която отвеждат QR кодовете, поставени на различни локации, които са предварително определени от Народния театър и са оповестени в каналите за комуникация на театъра

- Локациите, на които ще бъдат поставени QR кодовете, са свързани с ключови за историята на Народния театър личности и събития и няма да бъдат директно посочвани от страна на театъра. Участниците в кампанията ще трябва сами да се досещат къде да търсят QR кодовете, благодарение на периодично публикувани подсказки в каналите за комуникация на театъра

- Участие в кампанията се допуска повече от веднъж, но при сканирането на различни QR кодове (поставени на различни локации)

- На 10 септември, когато е и откриването на новия театрален сезон, на случаен принцип ще бъдат изтеглени 120 души, попълнили успешно анкетата, които ще получат безплатен билет за спектакъл от репертоара на Народния театър по техен избор, както и възможността да закупят втори билет за същия спектакъл с отстъпка от 10 лв. (не важи за гостуващи в Народния театър представления)

Време е да откриете първия QR код!

Потърсете го край дома на човека, който от прозореца на кабинета си ежедневно наблюдава строежа на Народния театър и не просто се вълнува от мащабите на този градеж, но става и първостроителят на националния репертоар на театъра.