От утре, 12 юли, се въвежда временна организация на участъци в Казанлък заради ремонт, съобщиха за "Фокус" от Община Казанлък. Затварянето ще става в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата.

За движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по бул. "Княз Александър Батенберг“, еднопосочно в посока изток - запад, както следва:

в участъка  от кръстовището на бул."Княз Александър Батенберг“ с ул."Д-р Стамболски“ до кръстовището с ул."Хаджи Димитър“ - южното пътно платно ще бъде затворено в посока запад - изток.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните маршрути: бул."Розова долина“, ул."Пейо Яворов“, ул."Св. Св. Кирил и Методий“, ул."Отец Паисий Хилендарски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените в движението се налагат във връзка с изпълнението на проект на "ВиК“ ЕООД – Стара Загора в Казанлък по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в града и ще важат от 08,00 часа на 12 юли /сряда/ до 17,00 часа на 21 юли /петък/, включително.

Рени АТАНАСОВА

Междувременно, градски автобусни линии №12 и №13 ще пропускат спирка "Гимназия“ (посока запад - изток) и ще се ползва спирка "Белчовата“. Автобусни линии №4 и №14 също ще пропускат спирка "Гимназия“ (посока запад - изток) и ще се ползва спирка до Универмага, срещу банка ДСК.

Рени АТАНАСОВА