Напомняме ви да не пропускате възможността да се включите в кампанията за кастрация, ваксинация и обезпаразитяване на безстопанствени котки, която продължава до 1 ноември 2024 г. Това съобщиха от столичния район "Средец" настраницата си във Facebook.

Кампанията е организирана за втори път тази година от фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ и район "Средец". Опитният ветеринарен екип на фондацията ще бъде на разположение, за да помогне не само с процедурите, но и с улавянето на по-труднодостъпните котки.

Приоритет се дава на животни от район "Средец". Безстопанствени котки от други райони могат да бъдат обработени с предварително записан час: 0885 219 929

Мобилната амбулатория на фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ е разположена в Конна База - парк Борисова градина и ще работи: от понеделник до петък, 9:00 - 17:00 часа.

Кастрацията е най-хуманният начин за контрол на популацията на бездомни котки. Научете повече в линка в първия коментар! Помогнете ни да направим крачка към по-добро бъдеще за бездомните животни в нашия град!