От районнта администрация на "Триадица" се погрижиха за поставянето на пътни знаци В27 "Забранени са престоят и паркирането“ и информационна табела Т18.1, указваща принудително отстраняване на нарушителите и в двете посоки на движение на отсечката на ул.“Шарл Шампо“ между ул. "Костенски водопад“ и ул.“Боян Петров“. През следващите две седмици нарушителите няма да бъдат глобявани, съобщиха от администрацията на страницата си във Facebook, видя Sofia24.bg.

В същото време, стана ясно, че продължава работата по премахването на незаконни гаражни клетки на цялата територия на район "Триадица". Образувани бяха нови 37 преписки, които са изпратени в Направление "Архитектура и градоустройство“ за издаване на заповеди за премахването на незаконните обекти, намиращи се на територията на кв. “Стрелбище".

От районната администрация съобщават още, че по сигнал на граждани е извършена проверка на търговски обект на ул. Петър Парчевич“ в централната част на "Триадица". Не са открити нарушения при проверката на търговеца. По отношение на подадения сигнал експертите от районната администрация изготвиха и връчиха предписания. 

В рамките на регулярния контрол, извършван от администрацията е проверен и друг обект. Той сенамира на ул. "Цар Асен. Там също не са констатирани нарушения. В проверките са учяствали зам.-кметът на район "Триадица" инж. Джани Антова и експерти от отдел "Регистрация и контрол на търговската дейност“.