Община Мадан, съвместно с Общински съвет подеха инициатива за събиране на средства в помощ на Денис Еминов. Преди няколко дни момчето претърпява сложна операция, понеже е диагностицирано със злокачествен тумор на малкия  мозък (медулобластом).

Пътят, който трябва да извървят Денис и семейството му е много труден и тежък, свързан с много средства, с които семейството не разполага.  

Във всички търговски обекти и заведения ще бъдат поставени дарителски кутии на територията на община Мадан.

Създадена е и фейсбук група "Да помогнем на Дени", в която се реализират различни инициативи в помощ на детето.

Нека бъдем съпричастни и помогнем на малкия Денис и семейството му да минат по-леко в това изпитание, посочват от община Мадан.

Футболен клуб “Родопа" (Смолян) също се включва в благотворителната кампания в помощ 10-годишният Денис Еминов от Мадан. Момчето е футболист от Детско-юношеската школа на “Ботев" (Пловдив) и внук на известният бивш футболист и идол на редица поколения, Антим Пехливанов. На този етап, Денис се нуждае от нашата подкрепа. Той е диагностициран със злокачествен тумор на малкия  мозък и наскоро претърпя сложна операция. Пътят, който трябва да извървят Денис и семейството му е много труден и тежък, свързан с много средства,  с които те не разполагат.

ФК “Родопа"  ще постави дарителска кутия за събиране на средства на Стадион “Смолян" в събота (7 септември), когато ще играят младите таланти на клуба с “Юнайтед – Пловдив" (Пловдив)..Срещата е от 12:00 часа, а кутията за дарения ще е на разположение от 11:00 часа до приключването на мача.

От тима призовават всеки с възможности и желание да помогне за лечението на Денис!

Младият футболен талант може да бъде подкрепен и с дарение по банков път:

Банка ДСК

Денис Фахриев Еминов

BGN

IBAN BG67STSA93000031147427