Ремонтните дейности в Ямбол продължават, сред последните завършени задачи е възстановяването на малката улица "Еледжик". Тази улица, която беше забравена през годините, сега е асфалтирана и разполага с нови паркоместа. Ремонтираният участък е с обща площ около 1300 кв. м. Водопроводът и водопроводните отклонения са подменени, а два стълба, които попадаха в обхвата на пътното платно, са преместени, съобщиха от Общината. 

Сред другите второстепенни улици, на които е извършен ремонт на паважната настилка, са ул. "Добруджа", ул. "Изгрев" в участъка до бл. 4, ул. "Гаврил Кръстевич", ул. "Мидия", ул. "Тракия", ул. "Варна", ул. "Д-р Петър Брънеков“, ул. "Ахелой", ул. "Ком", част от ул. "Солун", ул. "Васил Карагьозов" - в участъка от ул. "Солун" до ул. "Цар Иван Александър", и други.

Община Ямбол заявява своя ангажимент да продължи с текущите ремонти на второстепенните улици в различни райони на града. Целта е да се осигури по-голяма безопасност и удобство за жителите и да се придаде по-приятен вид на градската среда.