Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с концерт-спектакъл в Плевен днес, 06 август. Градът ни е част от турнето на любимия българския изпълнител, наречено "50 години магия", концертът е от 21.00 часа в Летния театър в парк "Кайлъка".

Орлин Горанов ще изпълни едни от най-популярните си песни, поднесени по съвременен начин – с нови концертни аранжименти, специално създадени за поредицата музикални събития.

С него на концертите ще бъдат едни от най-добрите млади музиканти - Радо Казасов – барабани, и автор на концертните аранжименти, Евден Димитров - бас, Денис Попстоев - клавишни и саксофон. Звездния състав допълват музикантите от "Ку-ку бенд“ Кристиян Илиев – пиано, и Цветан Недялков - китара, тромпетистът на група "Акага“ - Иво Казасов, както и атрактивното трио "Тринити“.

Специални гости на концерт-спектакъла ще бъдат Кристина Димитрова и Мариана Попова, свързани с Орлин Горанов с общи музикални проекти и дългогодишно приятелство.

Орлин Горанов е един от неповторимите гласове на българската поп и класическа сцена. Името му присъства в афиша на множество оперни театри и се свързва с най-ярките хитове, радвали публиката години наред. "Светът е за двама“, "Да започнем отначало“, "Детски спомен“, "Да не губим време“ и много други са на върха сред вечните български песни.

Важна информация за присъствието на деца на концерт-спектакъла:

Дете, ненавършило 14 години, се допуска до събитието след 20.00 часа, ако е придружавано от свой родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него. 

Дете, навършило 14 години, но ненавършило 18 години, се допуска до събитието след 22.00 часа, ако е придружавано от свой родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него, или от друго пълнолетно дееспособно лице.

За всяко дете се представя декларация по образец, подписана от родител, настойник, попечител или лице, което полага грижи за детето, удостоверяваща обстоятелството, че деклараторът ще придружава детето на събитието.