Читатели на "Фокус" се свързаха рано тази сутрин с медията ни, за да съобщят за изключително неприятно изживяване. Ето за какво по-точно става въпрос:

"Здравейте!!! Бихме искали да подадем сигнал срещу фирма превозвач "Хеброс бус". Въпросната фирма превозвач днес, 17.10.2024 г., щеше да убие 20 човека при абсурден инцидент.

По време на движение изхвърчаха двете гуми от лявата страна на автобуса и благодарение на това, че шофьорът успя да овладее превозното средство, сме живи и здрави.

Инцидентът се случи на прав двупосочен път, обграден с мантинели и дори нямаше къде да слезем и създадохме предпоставка за други ПТП-та. Движението беше натоварено, защото хората пътуваха за работа. Часът беше 05:35.

Това не е единственият инцидент с въпросната фирма превозвач, която ни превозва от една година. Автобусите, които изпращат да ни возят, са много стари и неподдържани технически.

Хората са много изплашени, защото фирмата, в която работим, също не взима никакви мерки, защото трябвало да изтече договорът, за да не плащат неустойки. В крайна сметка излиза, че нашият живот не е важен за нито една от двете фирми".