Ансамбълът, извоювал почетната си позиция на олимпийския връх в състав: Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова гостува на казанлъшкия спортен клуб по художествена гимнастика "Розова долина", предаде репортер на "Фокус". Олимпийските медалистки споделиха уменията и таланта си с гимнастичките на Мариана Ламбова и Милена Калайджиева.

Шанпионките сами са избрали да гостуват на казанлъшкия спортен клуб, като част от инициативата си да посещават малките клубове в страната и да споделят магията на най-красивия спорт с тях. Срещата се състоя в общинската зала "Севтополис", където олимпийските шампионки проведоха мастър клас с интересни елементи, показани и проследени от тях. 

Малките гимнастички от СК "Розова долина" бяха подготвили много изненади за своите гости, като благодарност, че имаха шанса да се докоснат до Диамантите на Българската художествена гимнастика.

Олимпийските ни шампионки бяха поздравени от името на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова и получиха подръчни комплекти от рекламни материали за Казанлък.

Спорта и конкретно художествената гимнастика в Община Казанлък е на ниво, което кара нашите състезатели да посрещат с достойнство най-големите имена в българския спорт и да имат амбициите един ден успехите им да достигнат техните.