На 28 септември, събота, от 11:00 до 14:00 часа, пред зала "Младост“ ще се проведе първата общностна среща, в която всеки желаещ може да участва и да сподели личното си мнение за предложената визия за преустройството на пространството около залата, както и за нейния интериор и вътрешните функционални зони.

Това събитие е част от амбициозния проект "Подмлади града“, ръководен от Община Бургас, и се организира с подкрепата на "БГ Бъди активен“ - партньор по проекта. Целта е местната общност да се включи и активира, както и да се съберат ценни мнения, които да допринесат за съвместното създаване и оформяне на визията за обновяването на спортна зала "Младост“ и прилежащите ѝ площи и трансформирането ѝ в спортен и общностен център.

Като се използва подходът "Плейсмейкинг“ пред широката общественост ще бъдат представени първоначалните идеи за околните площи и за интериора на залата, като очакванията са тя да се превърне не само в модерно спортно съоръжение, но и в пространство за социални и културни активности. Чрез "Точкова демокрация“ всеки ще има възможност да изрази своите предпочитания и да допринесе за развитието на този значим проект.

Не пропускайте шанса да бъдете част от трансформацията на спортна зала "Младост“ и нейното бъдеще като място за спорт, социални контакти и общностна свързаност!