Общинският съвет в Дупница ще проведе редовно присъствено заседание. Това съобщиха за Радио "Фокус“ – Кюстендил от Общинския съвет в града. Заседанието е с начало 10.00 часа, в заседателната зала на общината, партерен етаж. В дневния ред са включени 12 докладни записки.

Председателят инж. Костадин Костадинов е внесъл за разглеждане информация относно отчет за работата на Общински съвет - Дупница и неговите комисии в периода от 1 септември 2021 година 28 февруари 2022 година. Ще бъде гласуван отчет за дейността на местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Дупница за 2021 година.

Дневният ред включва и предложение за одобрение на предварителен договор за сътрудничество с община, съгласно Закона за управление на отпадъците и Наредбата за управление на отпадъците на територията на Община Дупница, между Община Дупница и ,,Текстилна организация“ АД. Съветниците трябва да дадат съгласие за участие на Община Дупница в сдружение с нестопанска цел в обществена полза "Сдружение на общинските приюти за безстопанствени животни“.

Венцеслав ИЛЧЕВ