Общински съвет – Дупница провежда редовно заседание от разстояние. Това съобщиха за Радио "Фокус“ – Кюстендил от Общинския съвет в града. Решенията на съветниците по включените в дневния ред докладни записки се приемат, чрез неприсъствено гласуване. До 16.00 часа всеки от общинските съветници може да представи в деловодството на Общински съвет - Дупница попълнен и подписан формуляра за неприсъственото гласуване.

Дневният ред съдържа седем докладни записки. Има предложение за създаване на нова локализационна единица и включването й в националния класификатор на настоящите и постоянните адреси в Република България в село Джерман. Внесена е докладна записка относно одобрение на меморандум за сътрудничество между Община Дупница и "Кроношпан“ – България.

Трябва да бъде одобрена процедура относно одитор – дипломиран експерт-счетоводител на “Водоснабдяване и канализация - Дупница" , както и да бъде прекратена процедура за провеждане на конкурс за избор на управител на "Ученическо хранене-Дупница“.

Венцеслав ИЛЧЕВ