Свободни работни места обяви Община Свищов. От пресцентъра на местната администрация уточняват, че те са част от изпълнение на дейностите на проект "Социално – икономическа интеграция на уязвими групи. Интегрирани мерки за подобряване достъпа до образование в община Свищов“, финансиран от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 (ОП РЧР) и Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 (ОП НОИР).

Вакантните позиции по за Дейност 1: "Създаване на Център "КОМПАС“ са за ръководител "Мениджър екип“; психолог; експерт "Трудова заетост“; експерт "Здравен работник в общността“; експерт "Образование“; експерт "Социални дейности“; двама мениджъри на случаи;

Свободните места за Дейност 11: "Общински младежки център (ОМЦ)“ са за социален медиатор /ръководител на ОМЦ/ и трима младежки работници.

За Дейност 10: "Дейности насочени към кариерно консултиране и професионално ориентиране на учениците от етническите малцинства, вкл. роми и/или настанени в социалното жилище. 5 клуба – Общински клуб кариерно развитие "Лидер“ се търсят двама ръководители на групи.

Допълнителна информация за условията за кандидатстване и изискванията за заемане на длъжностите ще намерите на интернет сайта на Община Свищов.