Район "Триадица" проведе обществено допитване за проект, касаещ потенциално въвеждане на режим за платено паркиране тип "зелена зона“ в кв. “Гоце Делчев“, което се състоя в ученическия стол на 104 ОУ "Захари Стоянов“. Това съобщиха от районната администрация на сайта си във  Facebook, видя "Фокус". Гражданите изразиха своите позиции "за“ и "против“ зоната. 

В срок до 15 февруари ще продължат да се примат и писмени становища на електронната поща на района triaditza@triaditza.org, както и в деловодството на районната администрация на ул.“Алабин“ 54. Проектантите ще вземат под внимание всички резонни предложения на живущите в квартала, които ще бъдат отразени в първоначалния вариант на проекта. 

В рамките на миналата седмица, по същата тема районният кмет Димитър Божилов бе потърсен от народни представители на парламентарната група “Възраждане". На срещата присъстваха и общински съветник от същата политическа сила. Районният кмет отговори на всички зададени въпроси, както и обсъди отрицателната позицията против “Зелена зона" на представителите на ПП “Възраждане".