Образование и евросредства е темата на информационна среща в Добрич, която ще се проведе 16 август (сряда) от 17:00 часа, в хибриден формат – присъствено в Голяма заседателна зала, ет. 2 на Община град Добрич, и виртуално на Фейсбук страницата на ОИЦ-Добрич на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch, предаде репортер на "Фокус"

Организатори са Областен информационен център (ОИЦ) - Добрич, Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) в София и Община град Добрич. Участието в информационната среща тема "Европейски средства за образованието 2023“ е безплатно. Необходима е предварителна регистрация чрез регистрационната форма на следния линк: https://forms.gle/BkwtFxuPPy5Vx8RPA. При проблем с линка за регистрация е необходимо да се копира хипервръзката и да се постави в браузъра.

В рамките на събитието експерти от ЦРЧР - София, в качеството си на Национална агенция за България по програмите Еразъм+ и Европейския корпус за солидарност, ще запознаят присъстващите с основните приоритети, перспективи и възможности по програмите през програмен период 2021-2027 г. В срещата ще участва и Михаил Балабанов, изпълнителен директор на ЦРЧР.

Екипът на ОИЦ-Добрич ще представи възможности за финансиране през 2023 г. по Програма "Образование“ 2021-2027 г. и чрез Интегрираните териториални инвестиции по Програма "Развитие на регионите“ 2021-2027 г.

Много са възможностите за връзка с екипа на ОИЦ - Добрич - на място в офиса и чрез онлайн каналите, които екипът му поддържа - Фейсбук страница, интернет страница, Вайбър и Youtube каналите и по телефона: Тел.: 058 602 758. 

Жулиета НИКОЛОВА