Няма данни за насилствена смърт, е заключението след аутопсията, на открития мъртъв мъж вчера във видинското село Връв. Става дума за инцидент, в резултат на който е настъпила смъртта на 49-годишният Кирил П.Л., каза за "Фокус“ комисар Петър Коцин, директор на ОД на МВР-Видин.

Комисар Петър Коцин, уточни за "Фокус“, че сигнал в полицията за открит труп на мъж в локва кръв е подаден на 17 юли сутринта. Веднага на място е пристигнала оперативна група от ОД на МВР -Видин и е извършен оглед. По първоначални данни, уточни Коцин, смъртта е настъпила 48 часа по рано преди да е открито тялото и се касае най-вероятно за нелеп битов инцидент, което днес се потвърди от резултатите от аутопсията.

Съселяни на Кирил, разказаха пред репортер на "Фокус“, че мъжът е безработен и помага на хората в селскостопанската дейност. Съседите му разказват, че вечерта преди инцидента е бил много пиян. Те предполагат, че се е подпрял на един от многото счупени прозорци на старата лятна къща, в резултат на което се е порязал под мишницата и е прерязал вена. Живее сам и не е имало кой да му помогне, коментират съседите. И най-вероятно е умрял от голяма кръвозагуба.