Музиката е неизменна част от празничната атмосфера. Затова Община Бургас и партньори подготвят няколко малки концерта, които да ви развълнуват и усмихнат през следващите дни. Това съобщиха от Общината. Събитията ще се проведат по правилата на актуалните изисквания на здравните власти.

От 19.00 часа тази вечер в зрителна зала "Тончо Русев“ на Културния дом на нефтохимика, ще се проведе концерт на детски хор "Милка Стоева“ – "В очакване на Коледа“. Коледният дух е завладял отдавна сърцата на малките и големи певци в хора. Програмата, която те подготвят, носи неповторимото усещане за този светъл празник. Свежо настроение, веселие и радост придружават изпълненията на всички участници. Това и ще дарят тези певци на публиката - прекрасно преживяване с най-популярните коледни мелодии.

Входът е свободен. На влизане ще се изисква представяне на зелен сертификат.

На 19 декември от 18.30 часа, ще се състои Коледен концерт на Бургаският духов оркестър, с диригент Анастас Камиларов. Мястото отново е Културен дом НХК. Оркестърът ще изпълни популярни коледни произведения.

Вход свободен. На влизане ще се изисква представяне на зелен сертификат.

На 21 декември от 17.00 часа, ще се проведе предколеден концерт на Бургаския духов оркестър край Елхата на пл. "Тройката“.

На 23 декември ще свири група "Горещ пясък“. Това отново ще е при Елхата на пл. "Тройката“. Началният час пак е 17.00.

На 25 декември от 14.00 часа, ще се проведе коледен концерт на ПФА "Странджа“, с ръководител Марио Егов. Мястото е пл. "Атанас Сиреков“, пред Общината.