В последната седмица преди Коледа в предаването "Цветовете на Пловдив“ по Радио "Фокус" ви поднасяме страхотни новини, вместо Коледен подарък. Те касаят почитателите на хубава музика, най-общо казано и по-точно почитателите на рока, за които фестивалът HILLS OF ROCK се завръща в Пловдив с пълна сила през юли на Новата 2024 година.

Каква добавена стойност носи този дългоочакван фестивал за града и за туристическия продукт ще разберем от заместник-кмета по култура, археология и туризъм Пламен Панов. Той ще ни съобщи и още добри новини за културата в Пловдив.

Ще чуем и Стефан Еленков, от промоутърската компания, която организира фестивала. От него ще разберем кои ще са световните артисти, които ще се изявяват на пловдивска сцена по време на най-мащабния български фестивал за рок и метъл музика HILLS OF ROCK.

Във втората част от предаването ще си говорим за театър. И по-специално за театър Хенд, който отбелязва 10-годишен юбилей на Театрална школа "Червени Носове“. Разговорът ще е с Ивомир Игнатов-Кени - актьор, режисьор и директор на театър “Хенд", с помощта на колегата Ивет Калчишкова.

Слушайте предаването "Цветовете на Пловдив" по Радио "Фокус", на честота 89.9 MHz от 14 до 15 часа, всеки вторник.

Автор и водещ на предаването е Цветана ТОНЧЕВА.