15-ят Международен фестивал “Дни на музиката в Балабановата къща" представя изключителни изпълнители и уникални музикални събития в есенното си издание и тази година.

Пред годините Международният фестивал “Дни на музиката в Балабановата къща" се е утвърдил като едно от най-елитните културни събития в България, на чиято сцена се изявяват родни и световни звезди. Той е част от Културния календар на Пловдив и се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, Министерство на културата и Фондация Музикартисимо.

Какво включва програмата на есенното издание на фестивала в Пловдив тази година ще ни каже в предаването "Цветовете на Пловдив" по Радио "Фокус"  Мила Павлова, основател и главен артистичен директор на Международния фестивал “Дни на музиката в Балабановата къща".

Този септември рок феновете от България и съседните страни отново ще препълнят Пловдив, защото предстоят ексклузивни концерти и то какви. Подробности за гостуващите изпълнители и концертите по време на фестивала Music Of The Ages, който започва в Пловдив, ще разберем от Стефан Попов, организатор.

Слушайте предаването "Цветовете на Пловдив" по Радио "Фокус" в дните от понеделник до четвъртък, от 14.00 до 15.00 часа, на честота 89.9 MHz. Повторението на предаването е в същите дни от 22.00 часа. 

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.