Стотина мотористи, близки и приятели се събраха вчера в 22:00 часа в Русе на мястото, където във вторник по същото време загина 25-годишният Владимир Великов. Младежът катастрофира с мотора си на бул.“Христо Ботев“, блъскайки неправилно пресичащ 70-годишен пешеходец. Владимир е загинал на място при падането от мотора, а пешеходецът е в болница с опасност за живота.

На своеобразния помен, който бе организиран за Влади, приятелите му разлепиха негови снимки на мотор - какъвто ще го помнят винаги, и клубната му тениска, под които запалиха свещи и положиха венци и цветя. В мълчание и тъга присъстващите почетоха паметта на трагично загиналия свой приятел.

Бдението продължи близо час, след което завърши с мощен рев на мотори като прощално "сбогом“ с Влади. За сигурността на всички се бяха погрижили екипи на полицията, разположени по бул.“Христо Ботев“, предава Русе Медиа.

В памет на Влади вчера в алени багри светна и Монументът на загиналия моторист "В името на живота и полет към безкрая" във Варна.