Регионалният природонаучен музей – Пловдив е развълнуван да представи най-новото и изключително попълнение в своята експозиция – уникални и рядко срещани морски създания, които ще ви накарат да погледнете подводния свят с други очи!

Тези нови обитатели, които само тук можете да видите, включват: 

Бамбукова акула с бели петна (Chiloscyllium plagiosum) – Два млади представители на този вид, които ще ви покажат какво означава да бъдеш истински хищник! 

Бамбукова акула с кафяви ивици(Chiloscyllium punctatum) – Два редки екземпляра, които ще ви оставят без дъх с тяхната елегантност и мистерия!

-Коралова акула (Atelomycterus marmoratus) – Две от най-красивите и завладяващи акули, които морето някога е раждало – сега пред вас, в Пловдив! 

Черна гигантска риба-жаба (Antennarius commersonii) – Уникалната Риба-жаба, която ще ви накара да повярвате в чудеса! Това изключително създание е едно от най-странните и запленяващи създания, които можете да видите на живо!

Това е вашият шанс да станете свидетели на нещо изключително и невиждано! Тези нови попълнения ще ви предоставят уникална възможност да се потопите в мистериите на дълбините и да откриете красотата на подводния свят!

Заповядайте в Регионален природонаучен музей – Пловдив и станете част от това незабравимо пътешествие сред тайните на океаните!