Годишната изложба на Асоциацията на собствениците на туристически онлайн медии в България - АСТОМ, ще бъде открита на 24 септември във Варна, до Слънчевия часовник на входа на Морската градина. Инициативата под надслов “България - магнетична и красива" представя чрез снимки популярни и не толкова известни кътчета, сред които лазурни езера, драматични планини, дълбоки пещери, уединени манастири, пасторални села и скални образувания.

“България е магнетична и красива със своята живописна природа, самобитна култура, богато историческо наследство и интересни туристически забележителности. Потопете се в пъстрите й истории, пресъздадени чрез разказите на българските травъл блогъри. Вдъхновете се за следващото си пътешествие в дебрите на родината с годишната изложба на АСТОМ", споделят организаторите.

АСТОМ събира на едно място туристическите блогъри и собствениците на онлайн медии за пътуване в България. Членовете на асоциацията представят страната пред своята международна аудитория като привлекателна туристическа дестинация. Стремят се да изградят етични и професионални стандарти сред членовете си, поставяйки акцент върху устойчивото пътуване. Изграждат партньорства между всички заинтересовани страни, така че предоставяната информация да бъде актуална, достоверна и в услуга на пътуващите. Членовете работят в тясно сътрудничество с редица български компании, хотели, хижи, къщи за гости, ресторанти, туристически пътеводители, магазини и други бизнеси, които помагат на хората да пътуват по-добре, повече и да се чувстват удобно.

Изложбата ще бъде открита на 24.09.2024 г. - вторник, в 18.30 ч., и ще може да бъде разгледана до 06.10.2024 г. с вход свободен.