В навечерието на предстоящия празник на МВР – 5 юли, ст. комисар Красимир Христов – директор на ОДМВР-Стара Загора, гл. инспектор Андреан Аврамов началник РУ на МВР Казанлък, кметът на Община Казанлък Галина Стоянова и председателят на Об.С Казанлък Николай Златанов организираха официално събитие за награждаване на заслужили служители, предаде репортер на "Фокус". Гл. инспектор Аврамов поздрави личния състав на РУ –Казанлък и удостои с "Писмена Похвала" със своя заповед 38 служители за високи професионални успехи.

Ст. комисар Христов поздрави състава на Полицейско управление –Казанлък, като отбеляза, че то е най- голямото в страната – както по територия за охрана, така и включва два знакови държавни прохода – Шипка и Хаинбоаз.

Кметът на Община Казанлък призова служителите на РУ на МВР – Казанлък да работят със самочувствието на пагона който носят, като за това им предостави ключовете за управление на 3 леки автомобила и 2 ПТС – мотори, както и нови специализирани жилетки за изпълнение на задълженията им. Галина Стоянова награди служителите с плакети. 

На официалното събитие участваха служители от КАТ при РУ на МВР -Казанлък.