Дама публикува снимка в групата "Забелязано в София", след което се заформи голяма дискусия, видя "Фокус". От кадрите става ясно, че столичанин е паркирал автомобила си на велоалея. Ето част от коментарите на гражданите под фотографиите:

- Ти с колелото ли си в 1 часа на Коледа?

- Аз си го карам и сутрин и вечер...

- Като мислите, че така спрян този автомобил е ок, отидете и спрете така в Германия. Ама повечето не са карали никога в Германия, ама коментират - ей хора, осъзнайте се.

- Това е пародия на велоалея, както и другите в "Младост" и "Надежда"…Единствено по бул. "България" е велоалея, защото няма досег с пътното платно изобщо и може да си караш спокойно. 

- 23 години съм живял в Австрия и съм ползвал велоалеи. Инфраструктурата не е кой-знае колко по-различна. Най-голямата разлика е че там теглят бяла боя вместо жълта.

- Това селташко паркиране пречи на всички и на шофьорите излизащи от пряката с ограничена видимост, взима и част от платното, а и самата постъпка е нагла селска проява, пък хора, които се подиграват на колоездачите…нямам думи. Цяла Европа се е насочила към този начин на придвижване, ама тук нали сме по-гъзари, пускай Галена и не го мисли.