На "Разказани чувства с перо и китара“ канят в Добрич на 3 май поетесата Камелия Кондова и поетът с китара Асен Масларски, предаде кореспондентът на Радио "Фокус" – Варна. Почитателите на поетичното слово и музиката ще се насладят на арт среща, организирана от Община град Добрич.



"ТЯ е родена в Добрич. Автор е на 10 стихосбирки, удостоена е с Националната литературна награда "Дора Габе“, Голямата награда на националния конкурс "Петя Дубарова“, Голямата награда на националния конкурс "Веселин Ханчев“ (двукратно), Първа награда на в. "Литературен глас“ – Стара Загора, Първа награда от националния конкурс "Петър Алипиев“ и др. Член е на Съюза на българските писатели от 1997 г.

ТОЙ е поет и композитор, който никога не окачва китарата си на гвоздея, завладял България с "белите си мъжки песни“. Композирал е песни по текстове на добричкия творец Александър Белчев. "Равноденствие“, "Белег“ и "Лятото“ и днес слушаме с удоволствие.



ТЕ са поетесата Камелия Кондова и музикантът Асен Масларски. Обединява ги любовта към поезията, особено ако може да бъде изпята“, споделят организаторите.

Поетичната вечер е с начало 18,00, мястото е фоайето на хотел "Добруджа“.



Жулиета НИКОЛОВА