Мъж, жена и дете са без опасност за живота след пътен инцидент на 4-и, станал на разклона за с.Мандра, съобщиха от ОДМВР-Хасково. В 12,20 часа, 47-годишен водач на "Хонда“, движещ се към с.Мандра, при извършване на маневра завой на ляво е отнел предимството на движещ се в посока Хасково лек автомобил "Ситроен“, шофиран от 57-годишен кърджалиец.

От удара е пострадал последният водач и возещите се при него в колата: жена на 33г. и момиченце на 2г. на задната седалка в обезопасително столче, също от Кърджали. Всички са с натъртвания на долни и горни крайници. Настанени са в хасковската болница за наблюдение.

Без опасност за живота е пешеходка след произшествие в Димитровград вчера. В 15 часа на булевард "Раковски“, 44-годишен водач от града на лек автомобил "Мерцедес“, при наличие на пешеходна пътека тип "Зебра“, сигнализирана с пътен знак и маркировка не е пропуснал и е ударил 86-годишната пешеходка. Жената е с комоцио и контузна рана на главата, настанена в хасковската болница за наблюдение.