43-годишен водач на лек автомобил "Форд Транзит“ е хванат да управлява след употреба на алкохол много над допустимото. Проверката е извършена на 20 август в село Биково, от полицейски екип на РУ-Сливен, извършващ контрол в малките населени места. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала над 2 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. Образувано е бързо производство.

39-годишен водач на лек автомобил "Мерцедес“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена в град Нова Загора на 19 август, в 22,44 часа, от полицейски екип при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала над 1,2 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. Образувано е бързо производство.

24-годишен водач на лек автомобил "Сеат Изиба“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на път SLV-1068 км.8, от полицейски екип на РУ-Твърдица при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала над 1,2 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. Образувано е бързо производство.