Пловдивските мотористи организират своя коледна кампания, чрез която да зарадват с подаръци дечица от домове за деца без родителиски грижи и възрастни хора под тепетата, видя "Фокус" в страницата им във Фейсбук.

"Приятели,

За поредна година PLD Riders организираме Коледната ни кампания “Отвори сърцето си, дари усмивка".

През миналогодишното събитие “Коледа 2022 г." обхванахме всички домове за деца без родители в Пловдив. Тази година искаме да го направим отново!

Раздаването на подаръците на децата ще се състои на 23.12.2023 г.(събота).

В най-скоро време ще публикуваме един по един списъците с желанията на децата по домове и местата, на които да ги оставяте. Ако искате да се включите, следете страницата ни!", пишат от PLD Riders

До момента са осигурени всички изненади за децата и младежите от КСУ ,,Олга Скобелева", КСУ ,,Княгиня Мария - Луиза",  желанията на децата от Звено ,,Майка и бебе",“  ЦНСТ "Майка Тереза“, ЦНСТ "Детска Къща“.

Освен подаръци, мотористите събират дарения за неща и от първа необходимост като храни и домашни принадлежности. Скоро доброволците ще публикуват нов списък, където всеки желаещ да помогне може да се запише и да направи Коледата на едно дете по-хубава. Краен срок за предаване на подаръците ще бъде 15.12.23 г.