Карин дом - организация с водеща роля в предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства, създава "Детски фонд", научи Varna24.bg.

Публикуваме за новата инициатива на уникалното за България социално заведение:

"Нищо не започва с теб и не свършва с теб, но ти може да промениш нещо по пътя си“, Иван Станчов, дипломат и филантроп, основател на Фондация "Карин дом“.

Създаваме "Детски фонд", който да осигури финансова устойчивост на услугите за деца и семейства. 

Карин дом е иновативен комплекс за социални услуги за деца, който предлага цялостна подкрепа от най-ранна възраст. Карин дом е една от първите граждански организации у нас, основана през 1996г. Всяка година предлагаме професионални услуги и терапия на 350-400 деца и семейства от цялата страна и сме горди с техните успехи. Екипът ни е до семейството от най-трудните моменти до най-важните постижения.

"Детски фонд" на Карин дом – Защото вярваме в успеха и бъдещето на децата с различни възможности:

Защото децата не могат да чакат. Резултатите ни показват, че 30% от децата, включени в програмите ни от най-ранна възраст, преодоляват изоставането в развитието си и нямат нужда от допълнителна бъдеща подкрепа.

Защото е важно да има устойчивост на услугите, които помагат детето да направи първи крачки, да общува, учи и играе в детската градина и училище с връстниците си.

Защото ежегодно Карин дом трябва да осигури финансиране за терапията на децата, които всяка година стават все повече.

Защото инвестираме в бъдещето на децата и техните успехи.

За да получат повече деца и семейства качествени терапевтични услуги.

Подкрепи "Детски фонд" на Карин дом. Защото детството не може да чака! Как да ни подкрепите?

С дарение: Банка ДСК АД, IBAN:BG88STSA93001527462744

Титуляр на сметка: Фондация Карин дом

В основание: Дарение за "ДЕТСКИ ФОНД"

Маркетинг с кауза – съвместни продуктови кампании с фирми в подкрепа на Карин дом

Индивидуално дарителство – месечни дарения по ведомост: https://dari.karindom.org/

Стани приятел на социалното предприятие – включи се в регулярните и целогодишни кампании: https://magazin.karindom.org/

Доброволчески инициативи – с доброволен труд можете да подкрепите кампаниите. Станете част от нашите инициативи заедно с вашите колеги: https://karindom.org/dobrovolci/

Организирайте фирмен или личен празник с кауза – свържете се с нас за идеи и дарителска кутия.

Карин дом е организация с нестопанска цел, основана през 1994 г. от потомствения дипломат и филантроп Иван Станчов. От 1996 г. Карин дом стартира работата си като Център за Социална Рехабилитация и Интеграция на деца със специални потребности.

През годините Карин дом се развива и израства като терапевтичен център за деца със специални потребности, в който работят висококвалифицирани специалисти: кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, специални педагози, социални работници.

Основните дейности са предоставяне на: услуги по ранна интервенция за деца от 0 до 3 г.; терапевтични услуги за деца от 2 до 8 г. и подкрепа за техните семейства, насочени към развитие на детските умения за успешно справяне в ежедневието и социална интеграция. Карин дом развива и обучителна дейност като предоставя квалифицирани обучения на организации и специалисти чрез своя Обучителен и ресурсен център. Годишно Карин дом подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалисти.