Клип, който буди недоумение, беше публикуван в голяма група във Facebook, видя "Фокус". Действието се развива на ул. "Йерусалим" в столичния квартал "Младост 1". На кадрите се виждат автомобили, които спират рязко, като това принуждава и човека, който снима клипа, да направи същото.

Видимо раздразнени, двама младежи, които се движат зад него и в последния момент го заобикалят, слизат от джип "Ауди" с кюстендилска регистрация, за да го "сплашат" образно казано и да го попитат какво прави.

В случая обаче той не прави нищо нередно, защото ситуацията го принуждава и той да намали скоростта.

Кадрите предизвикаха множество коментари. Ето част от тях:

- От Кюстендил са.

- Може да са от Дупница, ама все са там де.

- Тези са от Дупница най-вероятно, от Кюстендил сме възпитани 

- Наглост придизвиква наглост. Пределно ясно се вижда как снимащия избутва колите, като реално трябва да ги изчака. Кавото повикало, такова се обадило.

Не знам на какво се възмущавате даже.

- Всъщност само една кола го изпревари на разрешено място, всички други го направойна непрекъсната линия. Като цяло наглостта е при тия дето изпреварват по нерегламентиран начин.

- да защото снимащия навлиза в платното и трябва да го заобиколят, защото им отнема предимството. Редовно минавам от там и подобни тарикащини са постоянни. Да си сърба попарата и да се възмущава в нета .

- Защото е автобус?

- Навлизащия е превозно средство от Столичен градски транспорт.

- Излезнаха да ударят два женски шамара на капака и се върнаха в кюстендилската колица… авторитетни палки.

- Колко са страшни, дано някой ги запомни и като ги види да ги поздрави по софийски.

- Поредните комплексари.