Благодарствена грамота от кмета получиха десетте доброволци, влезли в ролята на аниматори на фестивала на побратимените градове, състоял се на 27 и 28 септември. Те организираха и проведоха за най-малките посетители занимателни и образователни игри.

Грамотите им връчи днес зам.-кметът д-р Алдин Начков, който каза, че точно те са имали най-трудната, но пък и най-приятната задача – работа с децата, и са се справили перфектно. Той предаде и специалните благодарности на кмета Страцимир Петков и изрази увереност, че доброто сътрудничество ще продължи.

Отличените доброволци са Виктория Йорданова, Симона Стефанова, Ния Нешева, Мартин Петков и Ния Иванова - от Центъра за работа с доброволци към Регионалната библиотека "Проф. Беню Цонев" и Младежкия български червен кръст, и Елена Василева, Милица Стоянова, Пламена Иванова, Аделина Добрева и Мелина Вълкова - от сдружение "Екомисия 21 век“, пише Община Ловеч. 

Миналата седмица грамота за участие в Twin Towns Festival 2024 и за принос в културния обмен между градовете получиха и участниците в музикалната програма.