Михаил Миков води листата на Коалиция "ЛЕВИЦАТА“ в 5-ти МИР Видин, предаде репортер на "Фокус“. Представителите на Коалиция от партии "ЛЕВИЦАТА“ регистрира в Районната избирателна комисия във Видин осем членна кандидат-депутатска листа за участие в парламентарните избори на 9 юни т.г.

Водач на листата е юристът Михаил Миков, бивш председател на НС, бивш лидер на БСП, народен представител в няколко парламента. Втори е Димитър Велков, икономист. На следващите места са: Зоя Василева, фармацевт; Калоян Борисов, застраховател; Йоанна Ортова, юрист;Тихомир Иванов, предприемач; Владимир Петров, икономист и Ваня Ставреда, д-р по археология.

Водачът на листата Михаил Миков заяви пред журналисти: "Ще се опитаме да дадем алтернативи, ще направим откровена, политическа кампания. Знаем, че някои вече са приготвили десетниците, стотниците, но в края на краищата хората, които живеят тук, държат в ръцете собствената си съдба. Мисля, че на тези избори ще докажем, че заслужаваме тяхното доверие. Екипът го познавате – това са хора с авторитет, хора, които видинчани познават. Смятам, че ще имаме един добър резултат във Видинска област, а и в страната – за ЛЕВИЦАТА“