Готов е видеоклипът към първия сингъл от предстоящия нов албум, който групата засне в родния Бургас. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас и ще бъде ексклузивно представен от Мария Мутафчиева и компания. Музикантите ви канят за премиерно гледане за жителите и гостите на града, с приятели и общественици. Събитието ще се състои днес, 25 септември (сряда), от 17:30 часа, в Дома на писателя. Дългоочакваната премиера на видеоклипа към песента "Здравей“ ще бъде месец по-късно – на концерта на музикантите в София на 25октомври 2024 г. (петък), от 22:00 часа, в София Лайв Клуб.

"Здравей“ бе заснета на емблематични за морския град места - "Богориди“, в отсечката между "Константин Фотинов“ и "Антим I“ и вече покори върховете на най-престижните музикални класации в България.

"Песента е изключително важна за мен и момчетата, много лична и зареждаща! През времето от издаването на предишния ни албум "Щастливи дни“ събрахме доста истории, които да ви разкажем. "Здравей“ е специалната песен, с която сега започваме концертите си, в която си казваме всичко с нашата публика, пляскаме с ръце, прегръщаме се и продължаваме напред заедно. Музиката е велико пътешествие, споделено с приятели – хората, които ни обичат и подкрепят през годините! Благодарим на всички, които се присъединиха към нас за снимките на видеоклипа  и на Община Бургас за подкрепата!“ – споделя Мери.