Масирана акция по почистване се провежда в столичния район “Изгрев". Десетки служители на Столичен инспекторат извършват оборки и основни почиствания на кварталите “Изток", “Изгрев" и “Дианабад". 

"Чистим междублокови пространства, детски площадки, тротоари, улици и булеварди, дезинфекцират се съдове за събиране на отпадъци и спирки на градския транспорт. Общината трябва видимо и мащабно да влезе в кварталите през този мандат, да реновира остарялата и силно амортизирана инфраструктура.

Многократно съм повтарял, че качеството на живот на хората, пряко зависи от състоянието на градската среда, която трябва да е приветлива, поддържана и достъпна за всички.

Като кмет на нашия район, благодаря на инж. Николай Неделков - директор на Инспектората и г-жа Славка Лазарова - началник на изгревското подразделение, за отличната съвместна работа. Само заедно, с обединени усилия, можем да постигнем чувствителни резултати за хората, които са ни гласували доверие. Изгрев може още много!", заяви кметът на район "Изгрев" Делян Георгиев във Facebook, предава Sofia24.bg.