В Ямбол продължават инфраструктурните ремонти на обекти в различни части на града. В момента се ремонтира пътната връзка към местността Курткая. В рамките на проекта ще бъдат подобрени най-компрометираните участъци от улицата, която е построена преди десетилетия и досега липсваше здрава основа. Целта на тези дейности е осигуряването на по-нормален достъп до местността и възстановяване на автобусния превоз. В същото време се извършва ремонт на пътя към местността Ормана, където най-проблемните участъци се преасфалтират, като по този начин ще се осигури по-безопасно движение в района.

В квартал "Каргон“ продължават ремонтните дейности по тротоара на ул. "Жеко Андреев“. В участъка между ул. "Атанас Кратунов“ и ул. "Свети Иван Рилски“ старите и липсващи на места настилки ще бъдат подменени с нови бетонови блокчета, а старите бордюри ще бъдат заменени с нови. Ремонтирани са тротоарите на ул. "Граф Игнатиев“ в участъка от № 39 до № 5, както и в ж.к. "Райна княгиня“ пред бл.18.

Предстоят още ремонти и реконструкции по различни улици, включително по ул. "Преслав“, ул. "Кара Кольо“, ул. "Ст. Караджа“, ул. "Ст. Стамболов“, както и по ул. "Георги Гарабчи войвода“ и ул. "Русе“.

Планирано е и изграждането на нови пътни кръстовища на ключови точки в града, включително на ул. "Димитър Благоев“, ул. "Жорж Папазов“ и бул. "Крайречен“.