"На запис бил записан Рангел Бизюрев как щял да поеме цялата вина, че той всичко е извършил. Не съм го чувала този запис, надяваме се днес. Ще видим дали ще го чуем този запис", това каза пред репортер на "Фокус" майката на жестоко убития Димитър Малинов от Цалапица Атанаска Бакалова. 

На 27 юли Рангел Бизюрев също е предоставил запис, на който той твърди, че няма нищо общо по случая и не знаел нищо по случая.

В записа, който предстои да бъде чут днес в съдебната зала на Районен съд – Пловдив, се твърди, че Рангел поемал цялата вина за убийството.

"Както единият запис е направен да се прикрива, така и другият запис по същия начин. За мен тези записи не са доказателство. Те всичките участват в убийството на Митко", допълни още Атанаска Бакалова.

Още днес подсъдимите близнаци Валентин и Борислав, обвинени в лично укривателство, могат да получат до 5 години лишаване от свобода.

"Искаме справедливи присъди. Искаме за такива жестоки убийства хората да си понасят наказанието с доживотни присъди", завърши Атанаска Бакалова.