Информация от ОД МВР Ловеч във връзка с катастрофата между два автомобила, в единия от окито е пътувала певицата Анелия:

На 18 август около 06.40 часа на ПП I-4 при км 20+645 в землище на с.Кирчево са се ударили лек автомобил "Ауди" пътуващо към столицата, с водач 54-годишен мъж от София и лек автомобил "Мерцедес", управляван от 33-годишен от София, движещ се в посока Варна.

При удара мерцедесът е напуснал пътното платното и е паднал в крайпътната канавка с дълбочина от около 2,50 м, като се е позиционирал успоредно на платното за движение. Другото превозно средство се е завъртяло на 180 градуса и се е спряло върху еластичната ограда на платното за движение.

При сблъсъка е пострадало 7-годишно дете, което е пътувало в мерцедеса и след преглед в болница в Ловеч е транспортирано за лечение в плевенско лечебно заведение в тежко състояние.

Всички останали участници в пътния инцидент са прегледани в болница и са освободени за домашно лечение. По случая в РУ Угърчин е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за пътното произшествие.