Любо Киров отново покани младите талантите от пловдивската школа "Арт Войс Център" да участват в концерта му в Пловдив. Шоуто на Античния театър, което е част от националното турне на изтъкнатия певец, ще започне на 7 август в 21,00 часа.

Възпитаниците на вокалната школа с ръководител Руми Иванова ще изпълнят три песни на сцената с Любо Киров. През юни пловдивските дарования подкрепиха дуета му с Михаела Маринова на Наградите на БГ Радио отново в Пловдив.

Приятелството на Любо с "Арт Войс Център" има дълга история.

Той беше ментор на момичетата от 4Magic на последния "Х Фактор", който момичешкия квартет безапелационно спечели, и заедно с Руми Иванова - вокалният педагог на Арт Войс Център и създател на групата, написаха страничка от историята - единствената победа на група в "Х Фактор България".

Любо пя с Ивайла Терзиева и във формата "Нова Звезда" по бТВ в "Шоуто на Слави", а преди две години като ментор в "Гласът на България" се просълзи на изпълнението на Лидия Ганева и я подкрепяше безусловно до финала. Той даде рамо на школата и за концерта за събиране на средства за ремонт на залата за репетиции през 2018 г. на Античния театър, а в началото на септември т.г. отново там ще пее на Юбилейния концерт на "Арт Войс Център" - "10 години ЗАЕДНО".

"Любо е човек с огромно сърце - казва Руми Иванова. Младежите са много щастливи и развълнувани. За тях това е сбъдната мечта - да пеят с Любо Киров на напълно разпродадения Античен театър на 7 август. Знам че ще бъде страхотно, емоционално и звездно! Благодарим от сърце!"