Маршъл от "Пес Патрул“, Мики и Мини Маус, Скуби Ду и други любими на поколения анимационни герои пристигат днес в Горна Оряховица. Всички те ще се забавляват заедно с малки и големи в центъра на града, предаде кореспондент на "Фокус“.

В 16:00 часа започва "Детска коледна фиеста“, която ще е на площад "Георги Измирлиев“. Аниматори ще се грижат за доброто настроение на жителите и гостите на железничарския град, а музикалните поздрави ще отправя DJ, който обещава да не остави никого да скучае. При откритата коледна сцена край ледената пързалка ще се проведат куп забавни състезателни игри, в които децата ще участват, заедно с любимите си герои. Ще има и много награди, специална томбола и празнична детска дискотека на открито.

От местната администрация припомнят, че Горна Оряховица е в разгара на"Звездна седмица“, изпълнена с много празнични събития. Повечето от тях протичат в коледното селце на централния площад и вече стана ясно, че студът не може да спре забавленията. Всички събития са с вход свободен и събират стотици горнооряховчани всяка вечер.

Кулминацията на проявите е в неделя, със специалното участие на Криско.