И тази зима Летище Варна, част от "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, ще предложи разнообразие от полети за всички свои пътници и гости до интересни ключови дестинации, от които може да се пътува до всяка точка по света. Това съобщиха от аеропорта.

Националният превозвач Bulgaria Air предлага редовни полети от/до столицата София, като през делничните дни честотата на полетите е 3 пъти дневно. Освен връзка до София, полетите на националния авиопревозвач дават възможност и за множество удобни връзки в мрежата на авиокомпанията.

Turkish Airlines ще свърже Варна с ежедневни полети от/до летището в Истанбул (Турция) – аеропортът, който предлага полети до над 300 дестинации в повече от 120 държави в шест континента.

Austrian Airlines ще изпълнява полети от/до австрийската столица Виена, като честотата през месеците ноември, декември и март е 6 дни в седмицата. От летището във Виена може да се пътува до повече от 190 дестинации на 4 континента.

Нискотарифният превозвач Wizz Air също продължава да изпълнява полети до Лондон Лутън (Великобритания) - 5 дни в седмицата. Другите дестинации, до които ще оперира полети са: Берлин, Дортмунд, Меминген и Хамбург (Германия) - 2 пъти в седмицата, както и до Айндховен (Нидерландия) - 2 дни в седмицата, а до белгийския град Шарлероа полетите ще бъдат по 3 на седмица.  

Israir ще оперират полети през зимата от Тел Авив (Израел), благодарение на които туристи ще имат възможността да се възползват от забавленията на Българското Черноморие.   

Летище Варна с нетърпение очаква да обслужи всички пътници и гости с характерното си високо ниво на качество на услугите и да осигурява спокоен престой на пътуващите!