Двама души са пострадали при катастрофа на пътя село Миндя - Елена. Единият е с опасност за живота. От Областна дирекция на МВР - Велико Търново уточняват, че произшествието е регистрирано около 12:30 часа вчера.

По първоначална информация лек автомобил, управляван от 18-годишен от Елена е излязъл от пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво. При катастрофата са пострадали двама пътници в автомобила – на 18 и 20 години от Елена. По-възрастният е настанен за лечение във великотъновската болница с опасност за живота, а по-младият е с фрактура на ключица. Шофьорът е тестван за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. Автомобилът е иззет. По случая е започнато досъдебно производство.

При друга  катастрофа в землището на село Вишовград е пострадала пътничка в лека кола. Автомобилът, в който тя се е возила се е ударил в еластична ограда. Жената е настанена за лечение в болницата във Велико Търново с фрактура напрешлен. Водачът е тестван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая се води досъдебно производство.