На работно посещение в Кърджали беше делегация от гръцката община Козлукебир /Арриана/,област Родопи, водена от новия кмет Ердем Хюсеин. В състава й бяха заместник-кметове, общински съветници и др. От българска страна на срещата в общината присъстваха кметът Ерол Мюмюн, председателят на ОбС инж. Мухаррем Мухаррем, заместник- кметът Байрям Байрям, народният представител Айтен Сабри, общинските съветници Берна Чауш-Карагьоз и инж. Ахмед Мустафа.

Гостите поздравиха Ерол Мюмюн за избирането му за кмет и му пожелаха успешен мандат. Той също поднесе поздравления за успеха на местните избори на своя колега Ердем Хюсеин.

Три бяха основните теми на разговорите - подписване на договор за побратимяване между двете общини, партньорство по трансграничните програми ИНТЕРРЕГ Гърция - България, участие на спортисти и самодейци от Кърджали в предстоящия фестивал в гръцката община.

И от двете страни беше споделена готовност за обмяна на добри практики и опит в различни сфери. Близостта между двете общини /Козлукебир е на 34 км от Комотини/ би улеснило активното взаимодействие и сътрудничество, отбелязаха участниците в срещата.